Escape room - Bekstvo iz sobe - Szabadúlós szoba - Games - Igre - Játékok

REZERVACIJE OBAVEZNO 1 DAN RANIJE

AFTER PARTY

Posle jedne lude žurke provedene  u stanu Vašeg poznanika šta je najgore što Vam se može  desiti ?! Da ste slučajno ostali zaključeni u sobi  zbog nemarnosti  domaćina ko je  zaboravio  da proveri da li ima još nekoga unutra. Jedeni spas za Vas je  da nađete rezervni ključ i tako jedini izlaz iz sobe u datom vremenu!

STANARI ?

Iskoristite priliku za jednu mračnu šezdesetominutnu avanturu i bekstvo iz sobe Stanari?. Pruža Vam se mogućnost da sa Vašim priljateljima pronađete  nestale stanare…, u toku igre možda ćete i uspeti u tome…   Stanari pre nego što su nestali dobro su sakrili rezervni ključ, zato cilj Vaše avanture je pronaći rezervni ključ i  obezbediti sebi izlaz…Okušajte svoju hrabrost i snalažljivost…

TAJNI AGENTI

Predstava je završena.  Bila je odlična. Aplauz je dugo trajalo.    U predstavi nisu svi bili “pravi” glumci, njih dvoje su igrali u predstavi sa razlogom.  U vreme pauze sakrili su važnu poruku.Vi i Vaša ekipa morate da uđete u trag agentima. Potrebno je otkrivanjem tragova i rešavanjem tajnih zadataka, da nađete sakriveni poruku, u kojoj su Vam  oni  ostavili  upustvo za dešifrovanje imena svih glumaca koji su igrali u predstavi, jer  ime jednoga od njih su od  ključnog značaja.